TRAVERTIN IN CLUJ NAPOCA

Travertin in Cluj Napoca. Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de placaje si lastre. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele, lavoare și medalioane. Avem toate culorile de travertin în stoc: alb, crem, bej, rosu, negru, multicolor si noce în depozitele noastre din Cluj Napoca.

       In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va oferim mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, granit, travertin, ardezie neagra si multicolora si piatra Onix. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem o larga gama de lastre mari de compozit quartzdin care prelucram blaturi pentru bucatarie si baie.

        Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie din compozit cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri interior si exterior de marmura. Executam orice alta aplicatie cu piatra decorativa personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul noastru vei gasi  preț bun pentru travertin in Cluj Napoca si un departament outlet de piatra naturala.        

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de travertin. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta chiar acum !                                                                                                                                  

Mai multe modele

Travertin in Cluj Napoca la preț bun.
Va oferim consultanta,masuratori si montaj de piatra naturala si travertin pentru exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem rapid oferta personalizata pentru glafuri de marmura exterior si interior, trepte din granit, capace de gard, pervaze. Prelucram si montam blat de bucatarie din granit si compozit quartz ! Piatra naturala de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit de piatra naturala decorativa cu livrare rapida in : Cluj Napoca, Turda, Tureni, Bucuresti, Baisoara, Budapesta, Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Bistrita, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Timisoara, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Sibiu, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, Oradea, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.