travertin de vanzare

Travertin de vanzare

Travertin de vanzare in Cluj-Napoca. Descoperiți acest material natural versatil, ce poate fi folosit pentru placări la exterior și interior. Travertinul este o piatră naturală unică, apreciată pentru aspectul său distinct și durabilitate. Această piatră sedimentară calcaroasă se formează în izvoarele de apă caldă și este cunoscută pentru textura sa poroasă și culorile calde. Nuanțele sale variază de la alb și bej la tonuri de roșcat, maro și chiar gri. 

Se pretează pentru o gamă largă de aplicații. La interior, placajele de travertin sunt alese pentru pardoseli și pereți în baie și bucătărie, hol, living și casa scării. Se folosește pentru trepte și contratrepte la scări, dar și pentru glafuri și placarea șemineului. Textura sa naturală și culorile pământii creează un ambient cald și primitor. De aceea, este utilizat în mod frecvent pentru baie: cadițe de duș, placaje în zona dușului, blat de baie, lavoar, mozaic și brâu, adăugând un aspect de lux și relaxare.

Travertin de vanzare cu preț bun

La exterior, travertinul este ideal pentru terase, alei, trepte exterioare și glafuri, capace de sâlp și de poartă. Travertinul scapițat îmbracă elegant gardul, fațada și solclul casei. Rezistent la fluctuații de temperatură și condiții meteorologice variate, acest material este perfect pentru medii exterioare. Datorită caracteristicilor sale antiderapante, travertinul este o alegere populară pentru piscine și spații umede.

În depozitul de piatră naturală din Cluj-Napoca găsiți o gamă variată de modele. Placaj, dale, pavele, scapițată, pași de pisică și lastre mari de travertin Noce, Light, Silver, Autumn Leaves, Clasic cu finisaj lucios, mat, antichizat și multe altele. Cu textura sa naturală și tonurile pământii, travertinul adaugă autenticitate și căldură amenajărilor rustice. În designul modern, este apreciat pentru capacitatea sa de a aduce un aspect natural și organic în orice spațiu, fie el clasic sau contemporan. În plus, ușurința cu care poate fi tăiat și modelat îl face ideal pentru proiecte personalizate. 

Deși necesită întreținere regulată pentru a-și păstra frumusețea. Este o investiție pe termen lung, adăugând valoare și personalitate oricărui proiect de amenajare. Cu o varietate de finisaje disponibile, de la neted și lucios la rugos și mat, travertinul poate fi integrat cu ușurință în orice stil de design.

Servicii de montaj travertin

Echipa noastră oferă servicii complete de montaj travertin la exterior și interior. Avem experiența necesară pentru a aborda orice proiect, fie că este vorba de o locuință privată sau de un spațiu public. Alegeți piatra naturală pentru placări durabile și elegante. Montaj si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau, Ungaria.