placi andezit

Placi andezit

Placi andezit. Descoperiți calitatea și frumusețea unică a pietrei de andezit în oferta noastră variată. Este o piatră naturală vulcanica ideală pentru o gamă largă de aplicații de exterior. Piatra cubică de andezit, un produs de top în gama noastră, este perfectă pentru placarea zonelor cu trafic intens. Se foloseste la pavarea aleilor, curților și trotuarelor, oferind o rezistență și durabilitate remarcabile. Placajul și dalele din andezit sunt alegerea excelentă pentru proiecte rezidențiale și publice.

Alegând andezitul pentru proiectul dumneavoastră, investiți într-un material de exterior de înaltă calitate. Are un aspect elegant și natural. Acesta combină rezistența și durabilitatea cu estetica naturală, aducând valoare și frumusețe pe termen lung fiecărui spațiu.

Placi andezit

Unul dintre produsele noastre cheie, treptele de andezit fiamat antiderapant, sunt foarte apreciate. Sunt special concepute pentru a oferi siguranță și estetică în zonele cu trafic intens. Finisajul antialunecare asigură o suprafață sigură, chiar și în condiții umede. 

Portofoliul nostru include și pavele, borduri auto și pietonale, rigole, toate realizate din andezit de calitate superioara. Aceste produse sunt nu doar estetice, ci și funcționale. Sunt ideale pentru placarea aleilor, teraselor, parcărilor, curților și piețelor publice.

De asemenea, oferim capace de gard, stâlp și poartă din andezit, care adaugă un plus de stil și durabilitate oricărui proiect.

Andezitul gri antracit este folosit și pentru placările verticale, atât la exterior pe fațade, soclu și garduri, cât și la pereții interiori. Oferim din stoc variante de placaj mat sau cu aspect natural, inclusiv piatra scapițată și multe alte modele de placaj andezit. Această piatră adaugă un aspect sofisticat și modern oricărui spațiu.

Servicii de montaj piatra andezit

Echipa noastră oferă servicii complete de montaj pentru piatră naturală andezit. Avem experiența necesară pentru a aborda orice proiect, fie că este vorba de o locuință privată sau de un spațiu public. Alegeți andezit gri antracit pentru placări durabile care necesită întreținere minimă. Montaj si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau, Ungaria.