Montaj piatra Onix Cluj

Montaj piatra onix Cluj

Montaj piatra onix Cluj. Descoperiți frumusețea nemărginită a pietrei naturale Onix, un material deosebit, perfect pentru a adăuga eleganță oricărui spațiu. Se pretează pentru placări verticale la interior si blat de baie sau blat decorativ pentru masa, masuță de cafea și insulă. În calitate de producător și importator direct, oferim o gamă largă de produse din piatra Onix. Placaje, trepte, pervaze, blaturi de baie personalizate pentru a îmbunătăți aspectul oricărei locuințe sau clădiri comerciale.

În depozitul nostru din Cluj-Napoca vă așteptam cu stocuri permanente de piatră naturală Onix. Sunt disponibile numeroase modele și culori, inclusiv onix alb, verde, galben, roșu oferind astfel opțiuni pentru toate gusturile și stilurile. Fie că doriți să adăugați un aspect sofisticat în baia sau bucătăria dumneavoastră cu un blat sau contrablat elegant, sau să creați un backspalsh unic din plăci de Onix, avem soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Montaj piatra Onix in Cluj

Pentru proiecte de design interior, piatra Onix aduce un plus de rafinament și lux. Este ideală pentru placarea peretilor accent în hol, dormitor și living-uri, creând un ambient de neuitat. În baie, piatra Onix transformă pereții într-un spațiu de relaxare deosebit. Blaturile si lavoarele de onix sunt nu doar frumoase, ci și practice.

Deținem permanent în stoc o gamă mare de culori și modele de piatra onix, asigurându-ne că putem răspunde rapid și eficient cerințelor clienților noștri. Alegeți piatra Onix pentru a aduce eleganță și calitate superioară în orice proiect de design.

Servicii de montaj piatra naturala

Echipa noastră oferă servicii complete de montaj placi de onix la interior. Avem experiența necesară pentru a aborda orice proiect, fie că este vorba de o locuință privată sau de un spațiu public. Alegeți piatra naturală pentru placări durabile și elegante. Montaj si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau, Ungaria.