marmura si granit in Cluj

Marmura si granit in Cluj

Marmura si granit in Cluj. Explorați eleganța nesfârșită a marmurei și robustețea granitului. Aceste pietre naturale sunt perfecte pentru placări verticale și pardoseli, adaptându-se armonios atât în spații interioare, cât și exterioare. Ca producător și importator direct, vă oferim o varietate extinsă de produse din marmură și granit. Gama noastră include placaje de diverse dimensiuni, trepte, pervaze, precum și blaturi personalizate pentru baie și bucătărie. Fiecare element este creat la comandă, garantând o îmbunătățire vizuală remarcabilă a oricărui domiciliu sau spațiu comercial.

Vizitați depozitul nostru din Cluj-Napoca unde vă punem la dispoziție o selecție permanentă de marmură și granit. Aici, găsiți o gamă variată de modele și nuanțe, pentru a se potrivi cu orice preferințe și stiluri. Adăugați o notă de rafinament bucătăriei dvs. cu un blat sau contrablat elegant de granit. Dacă sunteți în căutarea unui backsplash distinctiv realizat din plăci mari de marmură, noi suntem soluția ideală pentru proiectul dvs.

Marmura si granit in Cluj cu preț bun

Marmura adaugă un strop de eleganță și lux oricărui proiect de design interior. Atât granitul, cât și marmura sunt alegeri ideale pentru a conferi un aspect sofisticat pardoselilor din holuri, dormitoare și livinguri, creând o atmosferă memorabilă. În baie, marmura metamorfozează pereții și pardoseala, transformându-i într-un sanctuar de relaxare aparte. În bucătărie, blaturile de granit nu sunt doar estetice. Sunt extrem de funcționale, completând perfect mobilierul și insula de bucătărie.

Granitul și marmura, perfecte atât pentru interior cât și exterior, sunt ideale pentru trepte și contratrepte, datorită rezistenței lor. Nuanțele neutre se potrivesc excelent pentru glafuri, iar soluțiile noastre de placaj și plăci de marmură scapițată adaugă un stil unic fațadelor și gardurilor

În stocul nostru, avem permanent o varietate largă de culori și modele de piatră naturală. Oferim marmură cu finisaj mat și lucios, precum și granit fiamat antiderapant, lucios și mat, pentru a răspunde prompt și eficient cerințelor clienților noștri.

Servicii de montaj marmură și granit

Echipa noastră oferă servicii complete de montaj marmură și granit la exterior și interior. Avem experiența necesară pentru a aborda orice proiect, fie că este vorba de o locuință privată sau de un spațiu public. Alegeți piatra naturală pentru placări durabile și elegante. Montaj si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau, Ungaria.