Granit pentru trepte si glafuri in Bucuresti. Este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru decorarea suprafetelor orizontale si verticale. Cu variante nelimitate de culoari si texturi. Datorita caracteristicilor sale, granit-ul este recomandata pentru multiple moduri de utilizare.Fatade, placarea gardurilor si soclurilor placarea pardoselilor interior si exterior, trepte, glafuri, blaturi de bucatarie etc.

Va asteptam la Rocas Decor sa alegeti modelul de granit pentru trepte si glafuri in Romania sa va aratam  gama variata de modele pe care avem pe stoc.Va punem la dispozitie  marmura, placaje de granit negru si antracit, placaje ardezie si andezit exterior . Preț bun pentru placi de granit.  Diferite dimensiuni si finisaje disponibile, mat, periat, fiamat sau lucios. Pe stoc cantitati mari de  lastre de granit, marmura, travertin si compozit cuart.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Bucuresti si in toate showroom-urile din tara. Rapid va facem oferta personalizata si realizam dupa comanda placile care aveti nevoie. Preț bun la granit, travertin si marmura ! Piatra naturala de calitate !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Prelucram la dimensiunile clientului blaturi de bucatarie din granit cuart, blaturi de travertin pentru baie, trepte si contratrepte din marmura, glafuri din granit interior si exterior. 

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin la: ROCAS DECOR