GRANIT IN CLUJ NAPOCA

Granit in Cluj Napoca. Rocas Decor lider pe piata pietrelor naturale va asteapta cu o gama diversificata de lastre si placaje din granit. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile. Avem pe stoc granit de toate culorile: alb, negru, galben, albastru, auriu, maro, gri, crem, antracit si verde.

Rocas Decor  producator si importator de piatra naturala detine un mare depozit in Romania. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, granit fiamat, travertin exterior, ardezie neagra si multicolora. Placaje cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate si lustruite. Pe stoc permanent avem lastre mari din care confectionam piese personalizate dupa dimensiunile clientilor.

Prelucram la cerere blat de bucatarie si baie din compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de travertin. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul nostru vei gasi intodeauna preț bun pentru granit in Cluj Napoca. Avem departament outlet cu promotii atractive. Oferim montaj profesional in toata tara !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de granit. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta chiar acum !

Termenul de executie pentru scari si glafuri la noi este de numai  2-3 zile !

Mai multe modele

                                                                                                                

Granit la preț bun in Cluj Napoca

Va oferim consultanta,masuratori si montaj de piatra naturala si granit pentru exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem rapid oferta personalizata pentru glafuri de marmura exterior si interior, trepte din granit, capace de gard, pervaze. Prelucram si montam blat de bucatarie din granit si compozit quartz ! Piatra naturala de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit de piatra naturala decorativa cu livrare rapida in : Cluj Napoca, Turda, Tureni, Bucuresti, Baisoara, Budapesta, Valea Ierii, Marisel. Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului. Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Bistrita, Sannicoara, Cojocna, Aiton.  Dezmir, Timisoara, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor. Faget, cartierul Europa, Sibiu, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, Oradea, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea. Nadaselu, Garbau.