Fabrica marmura si granit Timisoara. La depozitul nostru de piatra naturala in Timisoara producem trepte si glafuri exterior si interior de cea mai inalta calitate. Importam si prelucram piatra naturala direct de diferite  cariere din toate colturile lumii. Va putem oferi o larga gama  de piatra decorativa precum granit, marmura, onyx, travertin si compozit cuart in Timisoara. Va oferim preț bun piatra naturala si promotii tot timpul.

Fie ca sunteti arhitect sau designer sau dezvoltator final, va putem furniza orice cantitate solicitata. Pentru comenzile treptelor sau pervazelor care derulati cu noi termenul de executie este de 2-3 zile . Datorita stocurilor mari de travertin, granit si marmura care detinem la depozit-ul piatra naturala in Timisoara livrarea marfei se face in acelas zi. Pentru clienti nostri putem oferi orice cantitate de piatra decorativa si transport rapid in toata tara.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si andezit. Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

cere oferta rapida aici !