BLAT COMPOZIT QUARTZ IN CLUJ

BLAT DE COMPOZIT QUARTZ IN CLUJ NAPOCA

Blat compozit Quartz in Cluj Napoca cu preț bun. Cuart combina frumusetea pietrei naturale cu utilitatea si durabilitatea. Aceste materiale din compozit quartz nu se zgarie, nu se pateaza, rezista la temperaturi extreme, nu isi pierd in timp nuanta initiala si au o lunga durata de viata. Produse testate si certificate antialergic, antibacterian. Alege materialul pe care il consideri potrivit din cele prezentate mai jos si impreuna cu tine vom gasi solutii pentru a putea realiza produsul pe care ti-l doresti.

 

        Quartzul compozit este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi!
Varietati de culori si texturi, are un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce il face alegerea ideala pentru  blaturi si insule de bucatarie, blaturi de baie,glafuri, pardoseli, placari scari interioare,  diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical. preț bun pentru blat compozit quartz in Cluj Napoca.

BLAT DE COMPOZIT QUARTZ IN CLUJ NAPOCA

   Materialul este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din compozit cuart sunt de 3040mm x 1440m.  Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucatarie decât pietrele naturale.

cere oferta chiar acum !

BLAT DE COMPOZIT QUARTZ IN CLUJ NAPOCA

Blat de compozit cuart in Cluj Napoca la preț bun
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de compozit cuart si granit in Cluj Napoca. De asemenea si in toate showroom-urile din tara.Va  facem o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Oferta blat de bucatarie din compozit cuart. Cumpara de la producator cu preț bun compozit quartz.

Blat compozit quartz in Cluj Napoca pentru bucatarie cu preț bun, montaj si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.