PLACI ARDEZIE

ARDEZIE EXTERIOR

Ardezie exterior la preț bun in Cluj Napoca. Produsele noastre de  ardezie sunt disponibile sub forma de placii si lastre care pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal pardoseala interior si exterior, glafuri pentru ferestre, trepte si contratrepte, pervaze, capace de gard, trotoare si alei. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra soclu, gard, fatada casei. Piatra naturala ardezie cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale. Oferim ardezie de toate culori: gri, maro, galbena, antracit, neagra, multicolora, verde.
Suntem importatori de marmura, granit si andezit fiamat,  si detinem  mari depozite de piatra naturala decorativa in Romania. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de placii granit fiamat, travertin si marmura alba si neagra. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si  travertin. Acum poti cumpara piatra  online direct de la situl noastru. Oferim piatra naturala decorativa pentru placare de soclu, gard, terase si fatada casei.

ARDEZIE EXTERIOR

Prelucram si montam la cerere, blaturi de bucatarie quartz si granit, trepte si contratrepte de travertin, glafuri de marmura pentru exterior si interior, pervaze, pardoseli. Executam orice alta dimensiunea personalizata doriti. In depozitul nostru gasesti  ardezie exterior la preț bun in Cluj Napoca. Oferim montaj profesional de piatra naturala decorativa in toata tara. Termen de executie pentru blaturi, trepte si pervaze la noi este 2-3 zile !

Pentru a te bucura pe termen lung de piatra naturala este indicat periodic impermeabilizarea ardeziei cu solutii profesionale STONETECHN.

 cere oferta personalizata !

Ardezie exterior

Oferim consultanta pentru  piatra naturala decorativa si ardezie de exterior in Cluj Napoca. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri de marmura, trepte din granit exterior si interior, blaturi de bucatarie din compozit quartz, pervaze. Piatra naturala pentru soclu, fatada si gard, travertin pentru scari, terase si alei. Prelucrarea si montaj profesionist.

preț mic pentru ardezie exterior in Cluj Napoca. Alege calitate. Cumpara de la producator.

Depozit ardezie neagra si multicolora de exterior pe stoc si livrare in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.