travertin piatra

Cyber Security Solutions

Cu peste 20 de ani de experienta suntem specializati in prelucrarea pietrei naturale. Ca maestri pietrari si importatori directi, oferim o gama larga de produse din marmura, granit, travertin, quartz compozit, ardezie, andezit si alte tipuri de piatră naturala. Avem preturi de producator si produse de calitate superioara.

Descoperiti o gama foarte diversificata de marmura, granit, travertin, ardezie, andezit in Cluj-Napoca! Ca producatori si importatori directi de piatra naturala, va oferim preturi avantajoase pentru marmura si granit in aceasta regiune. Portofoliul nostru include o varietate impresionantă de piatra naturala decorativa, disponibila in nuanțe diverse precum alb, gri, negru, antracit, crem, roșu, galben și maro. Gama noastră cuprinde granit antracit, travertin clasic, noce, light, ardezie multicoloră și neagră, compozit de quartz, andezit fiamat pentru exterior și multe alte tipuri de piatra naturala.

În depozitul nostru, veți găsi o selecție largă de plăci cu diferite finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, fiamat. Oferim și lastre mari, din care realizăm la comandă diverse produse precum trepte, pervazuri, blaturi de bucătărie și baie din compozit de quartz, glafuri, scări exterioare și interioare, precum și capace pentru garduri, porți și stâlpi.

Locul unde proiectul dvs este tratat cu seriozitate

Avem o gama variata si preturi accesibile pentru travertin si marmura. Oferim, de asemenea, servicii de montaj pentru piatra naturala la preturi competitive. Suntem pregatiti si avem utilajele necesare sa executam rapid orice comanda de pervaze, trepte, blaturi de bucatarie si glafuri din granit sau marmura, cu livrare in cateva zile.

Alegeti sa cumparati direct de la producator pentru cele mai bune oferte.