3 avantaje ale glafurilor de marmura

Doar 3 avantaje? DA! Trei sunt tot ce ai nevoie.

glaf marmura breccia sarda
glaf marmura breccia sarda

 

Lumea poate fi complicată, dar simplitatea nu se demodează niciodată. De aceea există cu adevărat 3 avantaje pentru utilizarea glafurilor de marmură.

Ultimul lucru pe care și-l dorește cineva în casa sunt infiltratiile de apă în locuri greșite. Exact acest lucru se poate întâmpla dacă geamurile nu sunt instalate corect. Si, chiar dacă sunt, în timp, apa si-ar putea face loc, mai ales dacă pervazurile nu sunt din marmură.

Cu glafuri de marmură, aceasta nu mai este o problemă. Marmura este rezistentă la apă. Nu se va descompune și nu va putrezi . Datorită suprafeței sale dure, marmura nu va absorbi apa, praf sau bacterii. Acest lucru asigură o suprafață igienica si usor de intretinut.

 

La fel cum obloanele și perdelele sunt folosite pentru a decora cadrul ferestrelor, la fel sunt și pervazurile.

Jaluzelele și perdelele au tendința de a se demoda. Nu este cazul glafurilor din marmură. Indiferent de model sau de culoare, marmura are un aspect atemporal pentru fiecare design.

Marmura vine într-o varietate de modele de culori care fie se pot adapta unui design, fie creează un punct focal care atrage atenția si care reprezinta in sine un design; versatilitatea ramane unul dintre cele mai favorabile aspecte ale marmurei.

Un lucru se poate spune cert despre marmură: este un material rezistent și durabil. Marmura este extrasă din depozite de piatră naturală. Acest tip de piatră a fost folosit de culturi din întreaga lume care datează de secole ca materiale de construcție. De ce să nu folosiți același material pentru pervazurile ferestrelor?

Se poate susține că pragurile durabile nu sunt necesare. Totuși, se poate susține, de asemenea, că nu sunt necesare pardoseli durabile din marmură, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr atunci când vine vorba de investiții în casa sau afacerea ta.

3 Avantaje, un singur apel

Decorarea spațiului dvs. cu glafuri de marmură nu este un trend. Este o investiție pe termen lung. Cu cel putin 3 avantaje bune pentru instalarea glafurilor de marmură, Rocas Decor iti sta la dispozitie cu consultanta si solutii pentru ca proiectul tau sa fie exact asa cum ti-ai dorit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *