Articole

Glafuri din travertin

Glafuri din travertin

Alegerea corectă a ferestrelor include, de asemenea, alegerea corectă a pervazelor. Completati aspectul exterior al ferestrelor dvs. sau aspectul interior al camerelor dvs. cu pervaze adecvate, astfel încât acestea vor atrage privirile și va vor inspira.

Travertinul este o piatra naturala poroasă, formată din calcit. Este o roca calcaroasa cu un conținut scăzut de magneziu și aragonit. Culoarea sa variaza de la crem până la maro, in nunate pamantii.

Glafurile din travertin: sunt o necesitate sau un lux?

Aceasta ar putea fi considerată o întrebare dificilă. Deoarece de multe ori un lux poate deveni în cele din urmă o necesitate într-o perioadă de timp. Mai ales când un astfel de lux oferă avantaje utile. În general, glafurile de travertin pot fi privite ca un lux, deoarece nu le veți găsi in locuințe din cartierele cu costuri mai mici.

Ce face piatra de travertin un material de construcție deasupra standardului?

Într-adevăr, orice piatra naturala poate rezista la forța imprevizibilă a vremii. Impreună cu oferirea unei structuri rezistente produce o construcție de calitate care va putea dura de-a lungul veacurilor. In Europa de exemplu, exista structuri care au durat secole. Iar o mare parte din acestea pot fi atribuite structurilor lor de piatră.

Travertinul, un material rezistent

Travertinul este același tip de calcar care a fost folosit pentru construirea Pentagonului, Memorialului Lincoln, The Empire State Building, Grand Central Station și multe altele. Toate structurile care au trecut testul timpului încă din istoria americană timpurie și încă arată la fel de bine ca în ziua în care au fost construite sunt din travertin. Iar dacă traverinul este folosit pentru structuri atât de prestigioase, atunci veți putea aprecia utilizarea travertinului pentru glafurile ferestrelor dvs.

In calitate de furnizor, putem sa colaboram cu dvs. pentru orice alt proiect de piatră naturală pentru casa sau biroul dvs. Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi o gama larga de marmura, granit, cuarț, calcar, travertin și onyx în multe aplicații diferite în locuința sau biroul dvs. Contactați-ne astăzi pentru consultanta pentru proiectul dvs. Mai multe informatii

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *