Daca ati decis sa optati pentu glafuri din piatra naturaloa, glafurile din marmura sunt o alegere excelentă. Majoritatea oamenilor își înlocuiesc ferestrele, dar nu se gândesc niciodată la pervazele lor. Pe măsură ce modernizati ferestrele, luați în considerare modul în care glafurile noi din marmură vor aduce un plus de stil in casa dvs. Aceste pervaze din piatră naturală sunt ușor de curățat și întreținut. Glafurile din marmură pot adăuga culoare și textură ferestrelor dvs., în funcție de modelul ales.


Există mai multe modalități pentru a va decide referitor la culoarea sau modelul de Glafuri din marmura. Pe care să il alegeți pentru noul dvs. pervaz. O modalitate este de a asorta nuanta acestuia cu ramele ferestrelor sau cu alte piese de marmură din incapere, cum ar fi consola de baie sau șemineul.

In cazul in care aveti si alte piese de marmură în casa dvs, aceasta este cea mai bună metodă. Cu toate acestea, dacă nu aveți alte piese de marmură în casa dvs., este mai bine să alegeti o nuanta neutra de marmură.  Astfel încât indiferent de decorul ales sau de vopseaua de pe pereți, marmura va completa designul incaperii. Majoritatea proprietarilor de case aleg să aibă aceleași pervaze de marmură în toată casa. Mai multe informatii

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *