Impermeabilizant piatra naturala. Indiferent de tipul de piatra pe care il aveti,  marmura, travertin, granit, ardezie, calcar. Alegerea corecta a produselor de curatare este esentiala. Produse STONETECHN pentru intretinere, si tratament protectiv. Pentru a preveni patarea, depunerile de calcar sau alte substante cauzatoare de daune suprafetelor de piatra naturala.Impregnarea pietrelor naturale reprezinta procedeul de aplicare a unui tratament de suprafață pentru produsele din piatră decorativa, cu scopul de a opri colorarea și coroziunea acestora. Piatra naturala contine in structura ei canale capilare interconectate . Pietrele foarte poroase, cum ar fi calcar, absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele cu densitate mai mare, cum ar fi granitul, sunt semnificativ mai puțin poroase.

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blaturi, pardoseli (atât în ​​interior cât și în exterior) și băi, fatade,garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. De asemenea in timp, dăunează pietrei. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

impregnant travertin STONETECHN

 Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu “efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu “efect umed”. Impregnantul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe Calcar, Ardezie, Granit, Marmura,Teracotă și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de viață de până la 8 ani.   

  cere oferta chiar acum !

Mai multe informati despre protectia piatra naturala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *