Travertin trepte si glafuri Turda este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru decorarea suprafetelor orizontale si verticale. Cu variante nelimitate de culoari si texturi si de asemenea moduri de a fi utilizata. Datorita caracteristicilor sale, marmura este recomandata pentru multiple moduri de utilizare: placarea pardoselilor interior si exterior, trepte, glafuri, blaturi de bucatarie etc.

Va asteptam la Rocas Decor cu travertin trepte si glafuri Bistrita sa va aratam  gama variata de modele pe care avem pe stoc.Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si andezit antracit . preț bun pentru travertin la Bistrita.  Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Turda si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun la travertin,granit si marmura in Turda ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie din cuart, blaturi de travertin pentru baie, trepte si contratrepte din marmura, glafuri din granit pentru interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin in Turda si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin la: ROCAS DECOR