TRAVERTIN CLUJ

Travertin placaje Cluj. Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de produse. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

           In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit exterior, placaje travertin, placaje ardezie si Onix. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem o larga gama de lastre mari de granit, marmura, travertin, Onix, compozit quartz.

        Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri interior si exterior de marmura. Executam orice alta aplicatie cu piatra decorativa personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret travertin in Cluj si promotii atractive.        

                                                          cere oferta chiar acum!                                                                           

Mai multe produse din travertin la: ROCAS DECOR

Travertin Rocas Decor Cluj
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Travertin Cluj.

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|