TRAVERTIN PERETE

Travertin perete la preț bun in Cluj Napoca. Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de placaje si lastre. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele, lavoare și medalioane. Avem toate culorile de travertin în stoc: alb, crem, bej, rosu, negru, multicolor si noce în depozitele noastre din Cluj Napoca.

       In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va oferim mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, granit, travertin, ardezie neagra si multicolora si piatra Onix. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem o larga gama de lastre mari de compozit quartzdin care prelucram blaturi pentru bucatarie si baie.

        Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie din compozit cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri interior si exterior de marmura. Executam orice alta aplicatie cu piatra decorativa personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul noastru vei gasi  preț bun pentru travertin perete in Cluj Napoca si un departament outlet de piatra naturala.        

ROCAS DECOR – LOCUL UNDE PROIECTUL TAU ESTE TRATAT CU SERIOZITATE

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de travertin. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta chiar acum !

                                                          cere oferta chiar acum!                                                                           

Mai multe modele

Travertin perete in Cluj Napoca la preț bun 
Oferim consultanta in alegerea de travertin si piatra naturala  in Cluj Napoca. Facem oferta personalizata ca sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectul vostru. Prelucram in termen scurt dupa comanda si dimensiunile clientului blaturi, pervaze, capace de gard, trepte si contratrepte, glafuri de exterior si interior. preț mic pentru travertin perete in Cluj Napoca.

Depozit travertin perete negru, crem, maro, galben la preț bun cu livrarea rapida in :

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.