TRAVERTIN BUCURESTI

Travertin in Cluj Napoca. Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de produse. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

           In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit exterior, placaje travertin, placaje ardezie si Onix. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem o larga gama de lastre mari de granit, marmura, travertin, Onix, compozit quartz.

        Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri interior si exterior de marmura. Executam orice alta aplicatie cu piatra decorativa personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin in Cluj si promotii atractive. Oferim montaj profesional in tara si in toata Europa.       

                                                          cere oferta chiar acum!                                                                           

Mai multe produse de: Tavertin

 

Travertin Cluj Napoca Rocas Decor 
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun de travertin in Cluj Napoca. Stocuri mari si promotii atractive tot anul !

travertin Cluj Napoca| travertin Timisoara| travertin Bucuresti| travertin Oradea| travertin Sibiu| travertin Bistrita|