PLACI DE PIATRA NATURALA IN ALBA IULIA

Placi de piatra naturala in Alba Iulia. Piatra naturala   este o roca sedimentară este creată de o precipitare rapidă a carbonatului de calciu, cunoscut sub numele de calcit. Alte minerale se amestecă împreună cu calcitul pentru a crea vârtejuri și mișcări unice care conferă pietrei naturale caracterul său distinctiv.

Piatra naturala este o alegere ideala pentru design de interior si exterior. Deoarece are multe finisaje diferite pentru a vă ajuta să obțineți aspectul pe care îl căutați.

Lustruit: Creați un aspect de lux cu strălucirea ridicată a travertinului lustruit. Travertinul lustruit este netezit și lucios pentru a obține o suprafață reflectorizantă strălucitoare. Matuit: finisajele șlefuite oferă un finisaj neted, dar mat, fără strălucire. Periat: Utilizați aspectul natural al travertinului cu un finisaj periat. Acest finisaj texturat are un exterior neumplut și oferă un aspect rustic, dar sofisticat. Acest aspect este obținut prin perierea suprafeței pietrei cu o perie sau o roată de sârmă până la atingerea texturii preferate. Antichizat: pentru a obtine finisajul antichizat, bucăți de piatră sunt tăiate, dimensionate și plasate într-o cuva din plastic sau cauciuc, cu piese abraziv și apă. Cuva  se întoarce mereu, permițând pietrelor să se frece una de cealaltă. Marginile travertinului sunt înmuiate și uzate. Această caracteristică oferă un aspect mult mai natural, uzat. 

Se preteaza pentru fațade, trotuare, pardoseli, baie, terase etc. Oferim produse de placaj travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, lavoare, pavele și pervaze de travertin exterior si interior, placare de soclu si gard cu piatra travertin.

In calitate de importator si producator   de placaj de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari de piatra decorativa în România. Si pe langa asta va punem la dispozitie mii de mp de placi din marmura alba, verde, neagra si bej. Placi de granit fiamat, ardezie neagra si multicolora. Oferim diferite dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin si compozit cuart din care debitam piese la comanda clientului.

ROCAS DECOR – PIATRA NATURALA DE CALITATE

Prelucram la cerere pervaje de piatra travertin pentru ferestre la exterior si interior. Prelucram si montam blaturi de bucatarie si baie din compozit cuart in toata tara. Confectionam trepte si contratrepte din marmura alba si neagra si glafuri.  In toate depozitele noastre veti gasi preț bun pentru placi de piatra naturala in Alba Iulia. Avem promotii atractive si un departament outlet de piatra naturala decorativa.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele la Travertin