ARDEZIE- ANDEZIT- CALCAR

Piatra naturala decorativa Cluj. Produsele noastre de  marmura,granit,travertin,ardezie, andezit Cluj pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele interior si exterior, glafuri, trepte si contratrepte, pervaze, capace de gard, blaturi de bucatarie. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra soclu si gard, fatada casei. Pret piatra naturala cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale.

     Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de marmura, granit si andezit fiamat,  detine  mari depozite de piatra naturala decorativa in Romania. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de placaje granit fiamat, pacaje travertin si placaje de marmura alba si neagra. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si travertin. Acum poti cumpara piara naturala online direct de la siturile noastre.

Prelucram si montam la cerere, blaturi de bucatarie quartz si granit, trepte si contratrepte de travertin, glafuri de marmura pentru exterior si interior, pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai mic pret piatra naturala decorativa si promotii atractive.

 cere oferta personalizata !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

 

Piatra Naturala Decorativa Cluj Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala decorativa si granit exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri marmura, trepte granit exterior, blaturi de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Piatra naturala pentru soclu si gard, travertin pentru terase asa ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Prelucrarea si montaj profesionist.

Cel mai bun pret Piatra Naturala in Cluj. Alege calitate.          Cumpara de la producator piatra decorativa.

piatra naturala decorativa Cluj Napoca| piatra naturala decorativa Timisoara| piatra naturala decorativa Bucuresti| piatra naturala decorativa Oradea| piatra naturala decorativa Sibiu| piatra naturala decorativa Bistrita|