Marmura si Granit Timisoara

Marmura si Granit Bistrita Timisoara

Executam  produse din marmura si granit de cea mai inalta calitate.Extragem din cariere proprii si importam direct din toate colturile lumii. Va oferim o gama mare si diversificata de materiale din granit, marmura, onyx, travertin, calcar in Timisoara cu preturi foarte competitive.
Compania Rocas Decor este in plina ascensiune! Urmarim deschiderea unui depozit de piatra naturala in fiecare regiune a tarii noastre, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficiale de serviciile noastre oriunde, in Romania.    Showroom-urile noastre cu piatra naturala le puteti gasi in orasele de mai jos.

Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Dispunem de multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, piatra naturala.  Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare sau orice aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Folosim materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca rezista in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra naturala se adapteaza perfect design-ului casei dvs. De asemenea piatra naturala trebuie tratata in mod regulat pentru a nu-si pierde stralucirea. Toate tipurile de piatra oferite de noi se pot adapta perfect oricarui stil decorativ.

Pagina principala

Mai multe puncte de lucru la: ROCAS DECOR

TRIMITE UN MESAJ

CONTACT

Timisoara, Adresa: str. Calea Stan Vidrighin nr 24
0736-388.206 / 0786036440

Persoana de contact:  Horea Simionescu , Iuliu Ladar

Program: Luni -Vineri: 08:00 – 18:00, Sambata: 09:00 – 14:00

Program de sarbatori: