MARMURA

Marmura in Cluj Napoca . Marmura este un material apreciat pentru frumuseţea, fineţea şi textura ei. Oferim constant modele noi de marmură și piatră naturală cu colecții și finisaje inedite, facilitând alegerea materialelor amatorilor și profesioniștilor din arhitectură, amenajări interioare și amenajări de bucătărie și baie. Descoperiți aici produsele în tendințe și diferitele lor aplicații:  la placarea peretilor interiori sau exteriori, la blaturi de bucatarie si baie, trepte, glafuri, pardoseli. De asemenea scari interioare si exterioare.

Oferim placare pt seminee, lavoare, plinta sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. La depozit vei gasi marmura alba, neagra, gri, antracit, maro, galbena, verde, albastra, aurie. La noi livrarea pieselor personalizate de marmura este in termen scurt de cateva zile !

 

MARMURA IN CLUJ NAPOCA

Avem toate modele de marmura pe stoc în depozit-ul noastra din Cluj Napoca, București, Sibiu și Timișoara. Marmura poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevărat frumos și elegant al oricărei construcții. Suntem mândri să avem întotdeauna în stoc cantități mari de placi si placaje.

Prelucram la comanda si dimensiunile clientului blaturi de bucatarie, de baie, trepte si contratrepte , pervaze interioare sau exterioare. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. Oferta de piatra naturala cu stocuri mari in depozitele noastre din Cluj-Napoca, Sibiu, București, Timișoara, Oradea, Bistrita, si Budapesta. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de marmura. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

* Este necesar sa vedeti lastrele si placaje in depozit. Rețineți că fiecare placa din marmura este unică și poate varia ușor din punct de vedere al culorilor și designului.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie pentru scari si glafuri in 2-3 zile !

 

 

Marmura de vanzare in Cluj Napoca

Va oferim consultanta,masuratori si montaj de piatra naturala si granit pentru interior si exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem rapid oferta personalizata pentru pervaze de marmura, trepte din granit, capace de gard si stalpi, pervaze. Prelucram si montam blat de bucatarie din granit si compozit quartz ! Piatra naturala de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.  Cumpara marmura  direct de la producator.

Depozit cu marmura si livrare rapida in : Cluj Napoca, Turda, Tureni, Bucuresti, Baisoara, Budapesta, Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Bistrita, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Timisoara, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Sibiu, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, Oradea, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.