MARMURA IN CLUJ NAPOCA

            Marmura in Cluj Napoca La Rocas Decor. Produsele noastre din marmura, piatra naturala, granit si travertin  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal la podele interioare si exterioare, trepte, glafuri, blaturi de baie,capace de gard. Pe plan vertical puteti placa la pereti interiori, garduri, socluri, fatade caselor. Pretul marmurei are o mare varietate incepand de la modele economice pana la modele exclusiviste si unicate care sunt incadrate la produsele de lux.

Design cu marmura  se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura alba sau neagra  se recomanda  pentru a infrumuseta proiectul vostru. Cu placaje de marmura Rocas Decor obtineti frumusetea si eleganta pe timp indelungat.

     Depozit de marmura decorativa de toate culorile: bej, maro, rosie, galbena, neagra, alba, verde, albastra. Producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine stocuri mari de placaje de piatra decorativa naturala in Romania. Pentru clienti nostri oferim mii de mp de placaje din marmura, granit, travertin, ardezie si calcar. Multiple dimensiuni si finisaje:  mate, periate sau lustruite. Din lastre mari  de granit si marmura executam la dimensiunea solicitata de clienti piese personalizate.

    Prelucram si montam  la cerere blaturi de baie si blat de bucatarie, trepte si contratrepte , glafuri pentru ferestre la exterior si interior.  In depozitul noastru veti gasi preț bun pentru marmura si un departament outlet de piatra naturala. Oferim montaj profesional pentru marmura in toata tara !

ROCAS DECOR – MARMURA IN CLUJ NAPOCA

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de marmura. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie pentru scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele

 

Depozit de marmura in Cluj Napoca La Rocas Decor
Va oferim consultanta,masuratori si montaj de piatra naturala si granit pentru exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem rapid oferta personalizata pentru glafuri de marmura exterior si interior, trepte din granit, capace de gard, pervaze. Prelucram si montam blat de bucatarie din granit si compozit quartz ! Piatra naturala de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.  Cumpara marmura  direct de la producator.

Depozit de piatra naturala decorativa cu livrare rapida in : Cluj Napoca, Turda, Tureni, Bucuresti, Baisoara, Budapesta, Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Bistrita, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Timisoara, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Sibiu, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, Oradea, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.