marmura granit Oradea

Marmura granit Oradea  este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru decorarea suprafetelor orizontale si verticale cu variante nelimitate de culoari si texturi si de asemenea moduri de a fi utilizata. Granitul este cea mai dura piatra de constructive. Fiind utilizat in multiple aplicatii de mii de ani, de la constructii spectaculoase la statui colosale.

Va asteptam la Rocas Decor Oradea sa va aratam  gama variata de modele pe care avem pe stoc.Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar .

     In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

     Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de marmura si granit la: ROCAS DECOR