marmura granit Bucuresti

Marmura granit Bucuresti   este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru decorarea suprafetelor orizontale si verticale. Cu variante nelimitate de culoari si texturi si de asemenea moduri de a fi utilizata. Datorita caracteristicilor sale, marmura este recomandata pentru multiple moduri de utilizare: placarea pardoselilor interior si exterior, trepte, glafuri, blaturi de bucatarie  etc.

Va asteptam la Rocas Decor Bucuresti sa va aratam  gama variata de modele pe care avem pe stoc.Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar . Va asteptam cu promotii.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de marmura si granit la: ROCAS DECOR