GRANIT CLUJ

Granit Cluj si Rocas Decor va asteapta cu o gama diversificata de lastre si placaje din granit. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile. La depozit-ul nostru in Cluj avem pe stoc stocuri mari  de placaje granit exterior, marmura alba, travertin,piatra naturala decorativa.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie si antracit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatariecompozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret granit in Cluj si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de marmura si granit la: ROCAS DECOR

                                                                                                                

Granit Cluj Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de granit fiamat si andezit exterior  in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru pervaze, trepte din granit, capace de gard, glafuri exterior si interior ca sa beneficiati de solutia cea mai eficienta. Cel mai bun pret Granit in Cluj ! Oferim si montaj profesional. Cumpara direct de la producator granit.

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistrita|