GRANIT DESIGN

Granit design la preț bun in Cluj Napoca. Rocas Decor lider pe piata pietrelor naturale va asteapta cu o gama diversificata de lastre si placaje din granit. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile. Avem pe stoc granit de toate culorile: alb, negru, galben, albastru, auriu, maro, gri, crem, antracit si verde.

Rocas Decor  producator si importator de piatra naturala detine un mare depozit in Romania. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, andezit fiamat, travertin exterior, ardezie neagra si multicolora. Placaje cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate si lustruite. Pe stoc permanent avem lastre mari din care confectionam piese personalizate dupa dimensiunile clientilor.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie din compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de travertin. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul nostru vei gasi intotdeauna preț bun pentru granit design in Romania. Avem departament outlet cu promotii atractive. Oferim montaj profesional in toata tara !

ROCAS DECOR – GRANIT DE CALITATE

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra naturala. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta chiar acum !

Termenul de executie pentru scari si glafuri la noi este de numai  2-3 zile !

Mai multe modele

                                                                                                                

Granit design la preț bun in Cluj Napoca 

Oferim consultanta,masuratori si montaj  in alegerea de granit fiamat si andezit exterior  in Cluj Napoca. Ofertim piese personalizate la comanda pentru pervaze, trepte din granit, capace de gard, glafuri exterior si interior. preț mic pentru Granit design in Cluj Napoca! Oferim si montaj profesional. Cumpara direct de la producator.

Depozit de granit lucios si fiamat antiderapant pentru terasa la preț bun si livrarea in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.