GRANIT ALBASTRU

Granit albastru la comanda la preț bun in Cluj Napoca.  Este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru decorarea suprafetelor orizontale si verticale.  Datorita caracteristicilor sale, granit-ul este recomandata pentru multiple moduri de utilizare.Fatade, placarea gardurilor si soclurilor placarea pardoselilor interior si exterior, trepte, glafuri, blaturi de bucatarie etc. Cu variante nelimitate de culoari si texturi. Avem pe stoc granit de toate culorile: alb, negru, galben, albastru, auriu, maro, gri, crem, antracit si verde.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Rapid va facem oferta personalizata si realizam dupa comanda placile care aveti nevoie. Preț bun la granit, travertin si marmura ! Piatra naturala de calitate ! Pe stoc cantitati mari de  lastre de granit, marmura, travertin si compozit cuart.

Rocas Decor  producator si importator de piatra naturala detine un mare depozit in Romania. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, andezit fiamat, travertin exterior, ardezie neagra si multicolora. Placaje cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate si lustruite. Pe stoc permanent avem lastre mari din care confectionam piese personalizate dupa dimensiunile clientilor. Ideal pentru placare living, bucatarie, baie, terasa, scari, pervaze la ferestre.

 GRANIT ALBASTRU

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie din compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de travertin. Executam la comanda orice alta aplicatie personalizata aveti dupa dimensiuni. In depozitul nostru vei gasi intotdeauna preț bun pentru granit exterior in Romania. Avem departament outlet cu promotii atractive. Oferim montaj profesional in toata tara !  Oferim montaj cu echipele noastre in Cluj-Napoca, Sibiu, București, Timișoara, Oradea, Bistrița, Budapesta.  Fabrica de piatra naturala cu stocuri mari in depozitele noastre din Cluj-Napoca, Sibiu, București, Timișoara, Oradea, Bistrita, si Budapesta.   Termenul de executie pentru scari si glafuri la noi este de numai  2-3 zile !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra naturala. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta !

Mai multe modele

                                                                                                                

Granit albastru la comanda cu preț bun in Cluj Napoca 

Oferim consultanta,masuratori si montaj  in alegerea de granit fiamat si andezit exterior  in Cluj Napoca. Ofertim piese personalizate la comanda pentru pervaze, trepte din granit, capace de gard, glafuri exterior si interior. preț mic pentru Granit albastru la comanda in Cluj Napoca! Oferim si montaj profesional. Cumpara direct de la producator.

Depozit de granit lucios si fiamat antiderapant pentru terasa la preț bun si livrarea in:

Cluj Napoca, Turda, Tureni, Baisoara,Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.