Glafuri din marmura si granit in Cluj Napoca.Un pervaz sau glaf este structura orizontală sau suprafața din partea de jos a unei ferestre. Glafurile servesc la acoperirea structurală a spaletului din partea de jos a ferestrelor. Porțiunea extinsa a pervazului fata de spalet oferă un mecanism (picurator) pentru evacuarea apei de ploaie, departe de perete la partea exterioara a ferestrei. Prin urmare, glafurile sunt de obicei înclinate ușor în jos  și se extind adesea dincolo de fața exterioară a peretelui. Deobicei glafuri sunt realizate din piatra naturala , granit, marmura adica materiale neporoase și au rezistența crescuta la conditii meteorologice si la apă.

Dacă sunteți în căutarea pervazelor frumoase care să reziste mulți ani, glafurile din granit sunt o alegere excelentă. Aceste frumoase piese pentru fereastră fac din casa dvs. un spatiu frumos. La Rocas Decor veți găsi cele mai frumoase glafuri de marmura si granit care  se vor potrivi bine cu casa dvs.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

La depozitul de piatra naturala in Cluj veți găsi o multmime de lastre (placi mari) frumoase de granit,travertin, compozit cuart si marmura pentru casa și biroul dvs. Din lastre prelucram la comanda clientului pervaze, trepte, capace de gard si glafuri de granit si marmura.  Piatra naturala apare în natură în diferite culori. La showroomul nostru de marmura si granit  veți găsi glafuri  în diverse culori, precum alb, negru, roșu, maro și nuanțe de gri. În acest fel, puteți decide dumneavoastră ce pervaze doriți, pe măsura preferințelor personale.  Glaful din granit si marmura online este o opțiune ideala pentru ferestrele voastre.

Majoritatea proprietarilor de case aleg să aibă aceleași pervaze de marmură în toată casa.

La cererea clientilor prelucram si  blaturi de bucatarie din compozit cuart, trepte si contratrepte de marmura. De asemenea confectionam glafuri din granit pentru exterior si interior. Suntem in stare sa deservim orice alta aplicatie personalizata de care aveti nevoie pentru casa. In Cluj Napoca veti gasi intotdeauna preț bun pentru glafuri din marmura si granit si un sector outlet de piatra naturala. Oferim montaj profesional de piatra naturala in toata tara.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta rapida !