BLAT QUARTZ COMPOZIT

Blat Quartz compozit combina frumusetea pietrei naturale cu utilitatea si durabilitatea. Compozit quartz este ideal pentru o gamă largă de aplicații interioare, atât comerciale, cât și rezidențiale, cum ar fi blaturi de bucătărie, blaturi de bar, chiuvete, placări interioare, pervaze la ferestre și trepte pt scari. Compozit blat quartz este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic.

Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Astfel, este unul din materialele cele mai recomandate din punct de vedere al igienei, suprafata sa nonporoasa impiedicand patrunderea si inmultirea bacteriilor si microorganismelor.Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi! Produsele noastre sunt testate si certificate antialergic, antibacterian.

 

Disponibil intr-o gama bogata de culori si texturi, are un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce il face alegerea ideala pentru  blat quartz si insule de bucatarie, blaturi de baie,glafuri, pardoseli, placari scari interioare,  diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical.  Cuarțul compozit este cel mai des utilizat în fabricarea blaturilor de bucătărie. Chiar daca compozit cuart este destul de rezistent la căldură, plasați diferite obiecte specifice vaselor de gatit fierbinti si evitati deteriorarea suprafetei blatului cauzata de fluctuatiile de temperature extreme.

Placi de quartz se produc de obicei în grosimi de  20mm si 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale.

TECHNISTONE – BLAT COMPOZIT QUARTZ IN CLUJ NAPOCA

Cele mai obisnuite aplicatii din compozit cuart sunt pentru  blat de bucatarie si insula. De asemenea se foloseste pentru blaturi de baie, glafuri, pardoseli, placare scari interioare, diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical. Producem la dimensiunea clientului blat de bucatarie in termen scurt.
                                                        Oferim solutia completa : consultanta, masuratori, transport si montaj profesional !

 cere oferta personalizata !

Blat quartz compozit de vanzare

Va oferim consultanta,masuratori si montaj de granit si quartz in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem rapid oferta personalizata pentru glafuri de marmura exterior si interior, trepte din granit, capace de gard si stalpi, pervaze. Prelucram si montam blat de bucatarie din granit si compozit quartz ! Piatra naturala de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit de quartz compozit cu livrare rapida in : Cluj Napoca, Turda, Tureni, Bucuresti, Baisoara, Budapesta, Valea Ierii, Marisel, Gilau, Floresti, Baciu, Negreni, Huedin, Valea Draganului, Aghiresu, Chinteni, Sanpaul, Mihai Viteazu, Dej, Gherla, Bontida, Apahida, Bistrita, Sannicoara, Cojocna, Aiton,  Dezmir, Timisoara, Bulevardul Muncii, Feleacu, Valcele, Salicea, Savadisla, Vlaha, Calea Turzii, Campia Turzii, Borhanci, Sopor, Faget, cartierul Europa, Sibiu, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund, Oradea, intre lacuri, Gheorghieni, Mera, Radaia, Vistea, Nadaselu, Garbau.