preț bun PENTRUU TRAVERTIN IN BUCURESTI

preț bun pentru travertin in Bucuresti. Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de produse. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

           In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit exterior, placaje travertin, placaje ardezie si Onix. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem o larga gama de lastre mari de granit, marmura, travertin, Onix, compozit quartz.

        Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri interior si exterior de marmura. Executam orice alta aplicatie cu piatra decorativa personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin in Bucuresti si promotii atractive.        

                                                          cere oferta chiar acum!                                                                           

Mai multe produse din travertin la: ROCAS DECOR

 

preț bun la travertin in Bucuresti Rocas Decor 
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Bucuresti. In showroom-urile din tara va facem oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă.  preț bun de travertin exterior in Bucuresti.

travertin Cluj Napoca| travertin Timisoara| travertin Bucuresti| travertin Oradea| travertin Sibiu| travertin Bistrita|