ANDEZIT IN CLUJ NAPOCA

Andezit in Cluj Napoca este o piatra naturala decorativa pentru exterior. Produsele noastre de  marmura,granit,travertin,ardezie, andezit Cluj pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele interior si exterior, glafuri, trepte si contratrepte, pervaze, capace de gard, blaturi de bucatarie. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra soclu si gard, fatada casei. Pret piatra naturala cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale.

     Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de marmura, granit si andezit fiamat,  detine  mari depozite de piatra naturala decorativa in Romania. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de placaje granit fiamat, pacaje travertin si placaje de marmura alba si neagra. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si travertin. Acum poti cumpara piara naturala online direct de la siturile noastre.

Prelucram si montam la cerere, blaturi de bucatarie quartz si granit, trepte si contratrepte de travertin, glafuri de marmura pentru exterior si interior, pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț mic pentru andezit si piatra naturala decorativa.

 cere oferta personalizata !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

 

Andezit in Cluj Napoca si Piatra Naturala Decorativa 
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de andezit piatra naturala  si granit exterior in Cluj Napoca. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri marmura, trepte granit exterior, blaturi de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Piatra naturala pentru soclu si gard, travertin pentru terase asa ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Prelucrarea si montaj profesionist.