Dacă consideri că blaturile din granit imbunatatesc aspectul casei tale, gândeste-te ce ar face podelele din granit! Granitul este un tip de piatră naturală care are multe caracteristici excelente în ceea ce privește rezistența și aspectul.

Iata cateva avantaje pe care granitul le are:

Calitatea definitorie a granitului este durabilitatea acestuia. Granitul este o rocă care se formează la căldură extremă. Forma sa naturală îi permite să reziste aproape la orice impact și atmosferă. Prin urmare, nu ar trebui să fie afectat de activitatile cotidiene ale unei gospodării.

Pardoseala din granit va oferi casei un aspect elegant. Nu se remarcă la fel de mult ca podeaua din marmură, dar granitul este mai puțin costisitor și mai puțin vulnerabil la traficul zilnic decât marmura.

granit Kashmir White Cluj Napoca
granit Kashmir White Cluj Napoca

 

Granitul este greu de zgâriat. De fapt, granitul este mai greu de zgâriat decât podele de marmură și lemn tare. Mișcarea normală a mobilierului nu ar trebui să reprezinte nici o amenințare pentru podeaua din granit și nici animalele de companie. Granitul este, de asemenea, rezistent la diferente de temperatura datorită naturii sale compacte, iar acest lucru il face pretabil si pentru placarile exterioare .

Pardoseala din granit are o mare greutate în ceea ce privește creșterea valorii de revânzare a casei. Are mai multă valoare decât faianța de porțelan, lemn de esenta tare și majoritatea celorlalte materiale pentru pardoseli.

Granitul și instalarea acestuia implica costuri, dar vei compensa costurile si chiar suplimentar dacă / când  vinzi casa.

În general, granitul este ușor de întreținut. Un mop  va avea grijă de granit în sine, doar chitul dintre placi ar putea necesita mai multă atenție.

Instalarea plăcilor de granit va necesita ajutor profesional. Poți găsi granitul pe care îl cauti și poti programa instalarea lui la Rocas Decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *